Nieuwe lockdown, nieuwe binge-dagen

Daar gaan we weer.. Het coronavirus blijft om zich heen grijpen en de onvermijdelijk lijkende winterdip is gaande. En dus kondigt het demissionaire kabinet vrijdagavond een drieweekse lockdown aan.

Omdat je tijdens de afgelopen anderhalf jaar al je kapotte keukenkastjes en led-lampjes al hebt vervangen en je er achter kwam dat je met Hugoo’s hulp handiger bent dat je denkt – waardoor je alle andere doe-het-zelf-klussen al hebt opgepakt – is het nu tijd om lekker op de bank te liggen en series te kijken. Hugoo heeft jouw tijdlijn voor de komende drie weken al gevuld. Check hieronder wat jij niet mag missen.

Deze series zijn spiksplinternieuw en komen in de komende weken uit:

  1. Undercover (Netflix, vanaf 21 november). Wie heeft Ferry niet gemist de afgelopen maanden? Vanaf 21 november duiken we met zijn allen weer onder in de Brabantse onderwereld. En voor wie niet kijkt: ‘Bende gij een wout, of nie?’
  2. Casa de Papel (Netflix, vanaf 3 december). Ein-de-lijk komt deze Spaanse kijkcijferklapper met de laatste afleveringen. Lukt het de Professor om zijn bendeleden uit de bank van Spanje te krijgen?
  3. Dopesick (Disney+, vanaf 12 november). Wie al het nieuws rond een opiatencrisis in de Verenigde Staten heeft gemist, kan vanaf 12 november een inhaalslag maken. Dopesick vertelt het verhaal van een farmaceutisch bedrijf dat artsen overtuigde van hun ‘wondermiddel’, wat resulteerde in de grootste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis. Kijk, en leer.

En voor wie de afgelopen weken en maanden niet heeft opgelet, heeft Hugoo nog een bijspijkerlijstje:

  1. Kastanjemanden (Netflix).Voor alle liefhebbers van Deense thrillers zoals The Bridge. Laat je in zes afleveringen helemaal inpakken, maak weddenschappen met je studentenhuis over wie de dader wordt en houdt je ogen open – niets is wat het lijkt.
  2. Lupin (Netflix, twee seizoenen). Oké, eigenlijk is het heel erg als je deze lekkere Franse serie met held Omar Sy nog niet gezien hebt. Lupin, waarin misdaad tot een soort goochelkunst wordt verheven,  kijkt zo lekker weg, dat je al snel vergeet welke dag het is. Dan ben je zo drie weken verder.
  3. Squid Game (Netflix). Bingeserie der bingeseries. Tien afleveringen vol spanning, sensatie en ethische vraagstukken – en daar laten we het bij.
  4. Bodyguard (Netflix, 2019). Voor wie de nieuwste series al heeft uitgespeeld, gaan we graag even terug in de tijd. Hoe gaat de beste beveiliger van het land om met zijn PTSS? Deze Britse serie is een must-see, door veel recensenten genoemd als een van de beste Netflix-series ooit.

Heb jij nog een kijktip voor de Hugoo-familie? Schroom niet om deze te delen via onze socialmediakanalen of stuur een mailtje naar info@hugoo.nl!

Volg ons.

Wist je dat er ook een serie bestaat die Lockdown heet? In deze Belgische reeks van afleveringen, vertellen steeds twee personages hun verhaal –  elk aan een kant van het glas in de bezoekruimte van een gevangenis. We hoeven je niet meer uit te leggen hoe de makers op deze naam zijn gekomen….